Akoestische wandpanelen

Floer wandpanelen

Met het stijlvolle houten Floer Akupanel Wandpaneel geef je in een handomdraai je woning een gehele make-over. De Floer Akupanel XL Wandpanelen worden per stuk geleverd en hebben een lengte van 300 cm en een breedte van 60 cm. Door de hoogte van 300 cm dekken de Floer Akupanel wandpanelen vrijwel altijd één keer de gehele muur. Heb jij een woning die voldoet aan de nieuwe bouwbesluit eisen? Zelfs dan zal het walnoot wandpaneel de volledig muur bedekken. De houten muurpanelen van 3 meter lang zijn gemaakt van een laag gerecycled zwart vilt met daar bovenop houten fineer lamellen met een MDF core. Het hout van de lamellen wordt geproduceerd uit duurzame bosbouw. Het wandpaneel lichtbruin hout is hierdoor niet alleen een aanwinst voor het interieur, maar ook uiterst duurzaam!

De vilten achterkant zorgt voor een betere akoestiek in iedere ruimte. Daarnaast werkt de combinatie van het vilt en de lamellen geluidsabsorberend en vermindert een akupanel houten wandpaneel een galmende ruimte. De XL akupanelen zijn het ideale doe-het-zelf product omdat het makkelijk te bevestigen is met behulp van Floer High Tack Kit. Doordat de Floer Akupanel wandpanelen een consistente uitstraling hebben, zijn ze eenvoudig naast elkaar te plaatsen. De panelen lijken zelfs onafgebroken door te lopen.

Deze panelen zijn nu ook in 240 cm te verkrijgen, voor iedere muur is er een oplossing!

Your Walls wandpanelen

Your Walls Akoestische wand / plafondpanelen zijn flexibel inzetbaar en kunnen daardoor gebruikt worden om een mooie wand te maken in de woonkamer, keuken, badkamer, achter de bar of als hoofdbord in de slaapkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos! Planken kunnen afgekort worden met een zaag en het vilt met een mes. Het fineer is speciaal gesorteerd omdat wij willen dat de planken er decoratief  uit zien. Het vilt is gemaakt van gerecycled plastic. Alle panelen zijn 240cm x 60cm. 4 kleuren (black,natural,smoked en walnut) zijn ook leverbaar in de 300cm x 60cm.