AMBIANT CLICK PVC VLOEREN

Ambiant Click PVC vloeren zijn een enorme trend in Nederland. Tien jaar geleden al maakte Ambiant PVC vloeren toegankelijk en betaalbaar voor de Nederlandse markt. En dat doen ze nog steeds. Ruime keuze, kwaliteit en een betaalbare collectie Click PVC vloeren, kenmerken Ambiant. Met de toevoeging van 6 prachtige vtwonen PVC vloeren is de collectie zeer compleet. Zo vind je voor iedere woonstijl de perfecte vloer. Ambiant is onder verschillende merknamen in de markt gezet. Zo kan het zijn dat je YUP of Floorlife tegenkomt als merknaam. Dit zijn exact dezelfde collecties.

*Alle Click PVC vloeren in de Ambiant collectie zijn voorzien van een geïntegreerde IXPE ondervloer. (IXPE=hoge densiteit/dichtheid Polyethyleen)
(*M.u.v. Senza, Famosa en Sarenza)

Deze techniek maakt uw vloer geluidsarm met ∆Llin -10dB en daarmee voldoet u aan alle eisen die gesteld kunnen worden door de VVE of Wooncorporaties in Nederland.

Bij aanschaf van een Ambiant vloer ontvangt u van ons uiteraard het officiële certificaat digitaal.

Niet schadelijke weekmakers:

We hebben onze fabrikanten gevraagd aan te tonen dat er geen schadelijke weekmakers als ftalaten gebruikt zijn.
Een voorbeeld van een instituut wat dit momenteel aantoont in Europa, is het Duitse DiBT
(Deutsches Institut für Bautechnik)
Ambiant heeft dit certificaat behaald voor alle Click PVC vloeren

Vloerverwarming:

Deze vloeren zijn uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming.
De Click vloeren (inclusief geïntegreerde ondervloer) hebben Rc waarde 0,03 R(m2/KW)

ambiant-showroom-display-topkwaliteit-vloeren-vianen

Ambiant en vtwonen PVC vloeren

vtwonen heeft in samenwerking met Ambiant een schitterende vtwonen-PVC vloeren-collectie ontwikkeld. Omdat de collectie erg divers is, vind je in deze collectie altijd een vloer die matcht met jouw smaak! Visgraat, houtlook, betonlook: als jij houdt van een modern interieur ga jij zeker een match vinden, maar ook als modern en strak je voorkeur heeft.

Bekijk hier de vtwonen collectie

Ambiant traprenovaties

pvc voor op jouw trap!

Ambiant heeft heel vernuftig een speciale trappen-collectie ontwikkeld. Met deze collectie vind jij gegarandeerd een fraai, nieuw design voor jouw trap! Of het nou betonlook, naturel eiken of antraciet wordt: Ambiant heeft de stroken extra groot gemaakt, zodat ze altijd jouw traptreden in 1 geheel bedekken, naadloos!

Bekijk hier de collectie Ambiant traprenovatie

Ambiant PVC vloeren collectie: