Belakos Click PVC vloeren

Belakos is al sinds 1960 een trots familiebedrijf en uitgegroeid naar 1 van de grootste vloerenbedrijven van Nederland. Met recht! De ontzettend realistische look in combinatie met de uitstekende kwaliteit, maken Belakos een topmerk van grote klasse. Pvc-vloeren zijn niet meer weg te denken uit vloerenland. Én, uit ons thuisbeeld.
De charme, de warme uitstraling, het onderhoudsvriendelijke karakter, het brede scala aan mogelijkheden. Een tijdloze vloer van nu.
De uitgebreide pvc-vloerencollectie van Belakos staat garant voor een dosis geluk op de vloer.
De vloeren zijn, naast duurzaam en slijtvast, ook waterbestendig en vuilafstotend. Daarbij voldoen ze aan de strenge milieu- en gezondheidsnormen van de Europese Unie.
De prachtige XL-planken, de unieke houtdesigns én de mogelijkheid om de vloerplanken in een visgraat te leggen. Het kan allemaal. Je kunt kiezen voor de uitstraling
die jij in je huis wilt terugzien. Deze serie is er in verschillende kleurtinten en afmetingen.
Omdat de planken breder zijn zorgt dit meteen voor een rustige uitstraling.

belakos-pvc
belakos-click-pvc-vloeren-logo

Leginstructie Belakos visgraat Click PVC

Belakos Roomviewer

Belakos denkt met je mee! Mocht je namelijk twijfelen hoe een nieuwe vloer zou staan in jouw kamer, dan biedt de Belakos Roomviewer uitkomst.

Je kunt een foto van je eigen kamer uploaden en vervolgens alle vloeren uit de Belakos PVC-collectie ”in jouw eigen kamer plakken”.

Dit geeft een goede indruk, erg handig als je moeite hebt met visualiseren.

Klik hier voor de Belakos Roomviewer

Belakos PVC collectie: