CORETEC CLICK PVC VLOEREN

Coretec click pvc vloeren zijn gemaakt van gerecycleerd hout, bamboo, kalksteen en vinyl. De backing bestaat uit een kurklaag die zorgt voor een perfecte geluidsdemping. Door het lijmloze geïntegreerde kliksysteem kan de vloer gemakkelijk geplaatst worden.

100% Watervast: deze vloeren kunt u installeren in natte ruimtes en hebben een levenslange garantie bij residentieel gebruik. De gepatenteerde constructie (exclusief van USFloors) is extreem stabiel. COREtec krimpt niet en zet niet uit onder normale omstandigheden. Bij plaatsing zijn geen uitzettingsvoegen nodig. Geen acclimatisatie nodig voor de installatie en kunt u over een bestaande harde vloer plaatsen.
De Coretec click pvc vloeren zijn 8mm dik en hebben een 0,5mm slijtlaag. 2 eindlagen UV lak zorgen voor een superieure vlekbestendigheid en maakt ze gemakkelijk in onderhoud.

Coretec click pvc vloeren hebben de look van hout of steen met superieur comfort door een kurk onderlaag, hierdoor zijn de vloeren stiller en warmer dan andere LVT-vloeren en hebben meestal geen extra ondervloer nodig.

coretec-click-pvc
coretec-click-pvc