Coretec Click PVC vloeren

COREtec vloeren zijn gemaakt van gerecycleerd hout, bamboo, kalksteen en vinyl. De backing bestaat uit een kurklaag die zorgt voor een perfecte geluidsdemping. Door het lijmloze geïntegreerde kliksysteem kan de vloer gemakkelijk geplaatst worden.

100% Watervast: deze vloeren kunnen geïnstalleerd worden in natte ruimtes, hebben een levenslange garantie bij residentieel gebruik. De gepatenteerde constructie (exclusief van USFloors) is extreem stabiel. COREtec krimpt niet en zet niet uit onder normale omstandigheden. Bij plaatsing zijn geen uitzettingsvoegen nodig. Geen acclimatisatie nodig voor de installatie, kan direct geïnstalleerd worden zelfs over een bestaande harde vloer. De enige vloer die alle ondervloer-gebreken verbergt.
De vloeren zijn 8mm dik en hebben een 0,5mm slijtlaag. 2 eindlagen UV lak zorgen voor een superieure vlekbestendigheid en maakt ze gemakkelijk in onderhoud.

COREtec vloeren hebben de look van hout of steen met superieur comfort door een kurk onderlaag, hierdoor zijn de vloeren stiller en warmer dan andere LVT-vloeren en hebben geen extra ondervloer nodig.

coretec-click-pvc