GERFLOR CLICK PVC VLOEREN

Gerflor Rigid Lock Acoustic Click PVC vloeren zijn afkomstig van The Gerflor Group. Als leidend vloeren fabrikant zijn ze inmiddels actief in meer dan 100 landen. Ze blijven zich voortdurend ontwikkelen in nieuwe markten. De fabriek en het hoofdkantoor van Gerflor bevinden zich in het Franse Saint-Paul-Trois-Châteaux.

Enkele speerpunten van Gerflor Click PVC vloeren: Akoestische isolatie tot 18 dB, hierdoor geschikt voor appartementen, zeer realistische uitstraling, perfect voor natte ruimtes, ideaal voor renovatie, 100% recyclebaar, de vloer kunt u direct op keramiek plaatsen, indien de voeg <5mm breed. Alle vloeren zijn geheel Ftalaatvrij.

Roomviewer:

Het valt niet altijd mee om vooraf in te schatten welke kleur en soort vloer het mooiste past bij uw specifieke situatie. Hier heeft Gerflor handig op ingespeeld! Op hun website is een zogenaamde Roomviewer geïnstalleerd.

Aan de hand van de vele voorbeeldfoto’s van diverse ruimtes, kunt u zelf de vloer gaan selecteren, zodat u een beter beeld krijgt hoe de vloer in het groot uit komt te zien.

U kunt zelfs een foto van uw eigen ruimte uploaden op de website van Gerflor in de Roomviewer.
U ziet dan direct hoe de vloer bij u thuis zal staan! Ideaal als een winkelbezoek even niet mogelijk is.
Let op dat u links wel 1 van de Gerflor Click PVC vloeren selecteert ”Rigid 55 Lock Acoustic”

https://gerflor-residential.esignserver2.com/gallery.do?method=select&key=

1 – PUR+ Matt oppervlaktebehandeling, makkelijk te onderhouden
2 – 4D design met structuur en vellingkantjes aan 4 zijden
3 – Rigid core technologie

  • 4 – 18 dB geluidsisolatie
    5 – Lock systeem

gerflor-click-pvc

gerflor-click-pvc