MFLOR SOLCORA CLICK PVC VLOEREN

mFLOR kiest bewust voor duurzame, betrouwbare en veilige designvloeren. In het belang van jou én het milieu. Zij combineren natuurechte dessins met de allerhoogste kwaliteit materialen. Daardoor kan je genieten van sfeervol en praktisch interieur. Alle comfortabele voordelen van PVC vloeren met een uitstraling die niet van echt natuursteen of hout te onderscheiden is.

De vloer beslaat een groot oppervlak en is daarmee dé sfeerbepaler voor elke ruimte. Het deel dat je het minst snel ‘even’ vervangt. Kies je voor een vloer, kies dan bewust. De keuze voor mFLOR is een keuze voor comfort. Deze vloeren zijn sterk, stil, warm en licht in onderhoud met een natuurlijke uitstraling. Duurzaam en veilig voor een verantwoorde toekomst. Met mFLOR creëer je een plek die je beleeft met al je zintuigen.

Solcora rigid core vloeren zijn een volledig nieuw type vloeren, speciaal ontworpen om veeleisende omstandigheden te overbruggen. Doordat deze vloeren voorzien zijn van een supersterke klikverbinding, kunnen ze zwevend gelegd worden. Zo kunnen Solcora vloeren gemakkelijk over een oneffen vloer gelegd worden, snel en eenvoudig. Zonder (blijvende) aanpassingen aan de ondergrond! Ook kan de vloer weer eenvoudig verwijderd worden bij bijvoorbeeld een verhuizing.

Zo combineert Solcora de comfortabele voordelen van pvc vloeren (zoals mFLOR) met een snelle en eenvoudige installatie. De ideale vloer voor iedere werk- of leefomgeving, klik & klaar!

mflor
solcora
mflor-solcora-click-pvc