Nieuw: De Quick-Step Alpha Ciro – Dé Vloer van het Moment!

Ben je op zoek naar een vloer die de perfecte balans tussen stijl en duurzaamheid biedt? Zoek niet verder! De Quick-Step Alpha Ciro is de nieuwste sensatie op vloerengebied en is met recht dé vloer van het moment. Deze innovatieve vloercollectie is niet alleen prachtig voor het oog, maar ook nog eens erg functioneel, waardoor het de ideale keuze is voor elk interieur.

De Alpha Ciro vloer is geïnspireerd op de tijdloze schoonheid van natuurlijke materialen. Dankzij moderne technologieën zijn de authentieke hout- en steenreproducties haast niet van echt te onderscheiden. Dit zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer in elke kamer van het huis. Daarnaast bevat deze vloer een Unizip klikverbinding waardoor de vloer ook ‘retour’ gelegd kan worden, wat uitkomst biedt als je door wilt leggen naar andere ruimtes. Ook kun je hierdoor een verticale baan maken als startpunt.

Wat deze vloer zo speciaal maakt, is zijn duurzaamheid. De Alpha Ciro is ontworpen met het oog op intensief gebruik en is erg stevig en waterbestendig. Dit maakt hem uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen en huisdieren, alsook voor drukbezochte commerciële ruimtes.

Niet alleen is de Quick-Step Alpha Ciro functioneel en stijlvol, maar het is ook een milieuvriendelijke keuze. Gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen, draagt deze vloer bij aan een groenere toekomst.

Kortom, de Quick-Step Alpha Ciro is dé vloer van het moment vanwege zijn natuurlijke schoonheid, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Haal het beste uit je interieur met deze prachtige vloer die klasse en functionaliteit combineert.

Naar de Quick-Step collectie