Over Topkwaliteit Vloeren BV

De vloerenbusiness is al jarenlang ons werkveld. Waar we eerst vooral vloerenprojecten uitvoerden voor bedrijven, richten we ons met Topkwaliteit Vloeren nu op de verkoop van vloeren aan particulieren. Want daar zagen we een gat in de markt.

We merkten namelijk dat er vanuit de particuliere markt steeds meer vraag kwam naar laminaat. Een product waar we eigenlijk helemaal niet mee wilden werken. Ook van de kwaliteit van het reguliere click PVC waren we niet onder de indruk. Toen we een paar jaar geleden hoorden over rigid click PVC, waren we wél meteen enthousiast. Na een aantal intensieve, maar succesvolle tests waren we overtuigd. Ons oordeel? Een briljant product, waar we 100% achter staan.

Webshop én showroom

Dat was het begin van de webshop Topkwaliteit Vloeren. De online winkel werd al snel uitgebreid met een showroom. Want een vloer wil je het allerliefst even zien én voelen, toch? Logisch, want een vloer is heel bepalend voor de sfeer in je huis. Die koop je niet even op basis van een kleine afbeelding of A4-staal.

Onze missie: klanten de allerbeste begeleiding bieden bij het uitkiezen van hun PVC-vloer

Enorm veel winkels hebben PVC-vloeren in hun assortiment. Zóveel zelfs, dat je waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer ziet. En dat kan anders, vinden wij. Daarom heeft Topkwaliteit Vloeren al een voorselectie gemaakt. We hebben alleen echte topmerken in ons assortiment met vloeren, waar wij zelf helemaal enthousiast van worden. Door onze focus op service, kwaliteit en duurzaamheid hebben we tal van grote merken aan ons weten te binden als tevreden, vaste leveranciers.

Alex den Hartog
Mede-eigenaar Alex is het technische brein binnen ons team. Daarnaast is onze collectie mede door hem getoetst en kritisch gekeurd.
Met meer dan 30 jaar ervaring in de vloeren-business, is geen situatie of oplossing hem onbekend.
Je kunt dan ook altijd vertrouwen op het juiste advies voor jouw situatie bij Topkwaliteit Vloeren.

Vic Lommers
Mede-eigenaar Vic is inmiddels 8 jaar actief in de vloerenbranche en heeft naast een adviserende rol, vooral de commerciële taken in beheer.
Hem zul je dan ook voornamelijk ontmoeten bij je showroombezoek.

Yara Breedveld-De Wilt
Vrijwel alle communicatie, telefonisch en per email, wordt tot in de puntjes verzorgd door Yara.
Ook uw offertes, de logistieke coördinatie van orders en staalaanvragen, zijn haar toevertrouwd.

yara

Puck Heineman
Administratie, facturatie en de marketing (incl. social media) worden verzorgd door Puck.

Onze missie: dé online specialist in vloeren

Er zijn tal van woonwinkels en webwinkels met vloeren in het assortiment. Zóveel zelfs, dat je waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer ziet.
Geen paniek! Topkwaliteit Vloeren BV helpt jou graag.

Met lede ogen zagen we al jarenlang toe, hoe allerlei prijsstunters en ‘’vloerenschuren of -loodsen’’ de consument te lijf gingen met schreeuwerige akties.

Maar nog veel erger: vaak met onjuiste en misleidende ‘adviezen’.

Het doel lijkt vaak: ‘’zo snel mogelijk, zoveel mogelijk vierkante meters de deur uit werken…’’. Helaas ben jij als consument de dupe hiervan.

Dat horen we niet alleen terug van onze klanten, die elders slechte ervaringen hebben opgedaan. We zien het ook in reviews terug van deze ‘’dozenschuivers’’.

Wij ontvangen we je graag in onze showroom, in het centraal gelegen Nieuwegein! Uiteraard kunnen we je telefonisch en per email ook prima bijstaan met goed advies voor jouw nieuwe Click PVC vloer.

Showroombezoek: bewust alleen nog op afspraak

We willen 100% klanttevredenheid, dat begint met het juiste advies op maat.
Huizen verschillen, kamers verschillen, wensen en eisen van onze klanten verschillen….
Met een vrije inloop zou je misschien wat persoonlijke aandacht missen. Dat willen we voorkomen middels een afspraak, waarin jij 100% aandacht en tijd krijgt.

Met ruim 30 jaar ervaring in de wereld van PVC vloeren en projecten, weten we precies waar je op moet letten. (omgevingsfactoren, producteigenschappen, praktische voor- en nadelen etc.)

Middels een goede inventarisatie van jouw wensen en eisen, kunnen we er met een goed advies voor zorgen, dat je over 20 jaar nog steeds enthousiast bent over jouw Click PVC vloer.

We hebben al een zorgvuldige voorselectie gemaakt van de allerbeste kwaliteiten Click PVC vloeren in ons assortiment. Door onze focus op: service, kwaliteit en duurzaamheid hebben we tal van grote merken aan ons weten te binden als tevreden, vaste leveranciers:

Moduleo, Ambiant, vtwonen, Floer, Vivafloors,  Douwes Dekker, mFlor Solcora,  Montinique, Belakos.

showroom-vianen-click-pvc