Over Topkwaliteit Vloeren BV:

Er zijn tal van woonwinkels en webwinkels met vloeren in het assortiment.
Zóveel zelfs, dat u waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer ziet.
Topkwaliteit Vloeren BV helpt u graag.

Met ruim 30 jaar ervaring in de wereld van PVC vloeren en projecten, hebben wij voor u een zorgvuldige selectie gemaakt van de allerbeste kwaliteiten Click/ Klik PVC vloeren.

Door onze focus op: service, kwaliteit en duurzaamheid hebben we tal van grote merken aan ons weten te binden als tevreden, vaste leveranciers: Moduleo, Ambiant, Floorify, Gerflor, Coretec.
Daarnaast leveren we met trots ons eigen huismerk: TK (TopKwaliteit). Het is niet voor niets dat wij aan dit fabricaat onze naam wilden verbinden. TK kwam bij ons als winnaar uit de bus in ons vergelijkend onderzoek op basis van: kwaliteit, prijs én een natuurgetrouwe, matte uitstraling.

 

Welke vloer kiest u?

Een vloer vervangen of aanschaffen is voor velen natuurlijk geen dagelijkse praktijk.
U maakt een keuze voor de komende jaren en misschien niet eens alleen voor uzelf, maar ook nog eens voor uw gezinsleden of uw collega’s!

Vaak spelen onderstaande factoren ook nog een rol in uw zoektocht:

-uitstraling;
-functionaliteit;
-akoestiek;
-onderhoud;
-budget;
-brandveiligheid;
-milieu/ MVO eisen.

Met onze kennis van de markt én door ons brede spectrum aan klanten (particulieren/ kantoren/ zorg/ onderwijs/ overheid/ leisure/ retail), kunnen wij ook u gegarandeerd helpen aan de juiste keuze(s).

Showroom

Voor een betere indruk van de vloer van uw keuze, kunt u altijd gratis stalen ontvangen via het tabblad ”staalaanvraag”, daarnaast bent u ook van harte welkom in onze fraaie showroom in het centraal gelegen Vianen. (alleen op afspraak info@topkwaliteitvloeren.nl)

Alleen maar Click PVC met robuuste Rigid techniek

‘’Een ketting is zo sterk als de zwakste schakel’’.

De 1e generaties laminaatvloeren en PVC clickvloeren werden gekenmerkt door een bijzonder zwakke schakel: de click-verbinding.
Ondanks dit gegeven, zien we in vrijwel elk huishouden nog steeds laminaatvloeren terug. Dit is te verklaren: er was nooit een beter alternatief!

Sinds de innovatie van PVC vloeren is het succes van de laminaatvloer zwaar onder druk komen te staan, dit was o.a. te danken aan:

  • betere, realistischere uitstraling;
  • beter/minder loopgeluid;
  • betere vochtbestendigheid.

Wat in de praktijk toch nog te wensen overliet, bleek de stevigheid van de click-verbinding.

Met de komst van de nieuwe generatie Click PVC met Rigid-techniek, kunnen we met recht spreken van een doorbraak.

Topkwaliteit Vloeren BV heeft daarom bewust een selectie gemaakt van topmerken mét alleen maar topproducten. Producten die uitgebreid getest zijn en waar we zelf dan ook 100% achter staan.

showroom Vianen