Over Topkwaliteit Vloeren BV

Van oorsprong liggen de ‘’roots’’ in de vloerenprojecten, met als specialisatie: PVC vloeren.

De eigenaren en oprichters van Topkwaliteit Vloeren BV: Alex den Hartog en Vic Lommers, zijn al jaren samen werkzaam in de Vloeren Business.

In de eerste plaats begon de samenwerking bij: Via Vloeren Projectstoffering BV.
De rol van eigenaar Alex is hier vooral van technische aard, Vic vult hem vooral aan met commerciële werkzaamheden. Met 4 fulltime stoffeerders in loondienst en een ondersteunende binnendienst werken zij hier dagelijks aan mooie projecten bij bedrijven en organisaties. (landelijke retailketens, overheid, kantoren, ouderenzorg, gehandicaptenzorg, onderwijs etc.)

Naarmate de vraag vanuit de particuliere markt steeds verder toenam, ging het Alex en Vic tegenstaan dat er vaak geantwoord moest worden: ‘’nee, helaas hebben we geen ruimte meer voor u in de korte termijn planning’’ aan particuliere klanten.
Tegelijkertijd kwam vanuit de particuliere markt steeds meer vraag naar laminaat.
Omdat zowel Alex als Vic alleen met materialen van hoge kwaliteit willen werken, waar ze zelf 100% achter staan, is laminaat nooit een optie geweest voor ze.

In maart 2019 kwam een vertegenwoordiger van verlijmd project PVC langs en introduceerde: RIGID Click PVC vloeren. Alex en Vic waren meteen enorm enthousiast over dit briljante fabricaat.

Vic: ‘’Het leek bijna te mooi om waar te zijn: deze ontwikkeling zou weleens de betere vloeroplossing kunnen zijn:

-een verbeterde versie van laminaat, in klik-PVC vorm;
-zelf te leggen door particulieren;
-egaliseren niet nodig;
-oersterke toplaag en klikverbinding;
-onderhoudsvriendelijk en waterbestendig!

Na zelf een aantal intensieve, succesvolle tests te hebben gedaan, waren Alex en Vic overtuigd: ‘’hier moeten we mee aan de slag!’’

Binnen 1 maand was de webshop van Topkwaliteit Vloeren BV online. Op Google werd de webshop al redelijk vlot gevonden door de particuliere klanten. Wel kwam af en toe de vraag of men van dichtbij de vloer kon komen bekijken.

Logisch ook: de vloer in je woonkamer is prominent aanwezig, erg bepalend en erg smaakgevoelig. Die koop je niet makkelijk op basis van een foto of A4-staaltje
Een half jaar later was de showroom met display-presentaties een feit.

Vic: ‘’De feedback die we krijgen van klanten, sluit helemaal aan op onze missie: ‘’de lokale specialist’’ met vakkundig advies op maat. Men is blij dat we de tijd voor ze nemen, luisteren en goed adviseren. Voor ons heel vanzelfsprekend, maar kennelijk zeldzaam in de Vloerenwereld.’’

Onze missie: dé online specialist in vloeren

Er zijn tal van woonwinkels en webwinkels met vloeren in het assortiment. Zóveel zelfs, dat u waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer ziet.
Geen paniek! Topkwaliteit Vloeren BV helpt u graag.

Met lede ogen zagen we al jarenlang toe, hoe allerlei prijsstunters en ‘’vloerenschuren of -loodsen’’ u als consument te lijf gingen met schreeuwerige akties.

Maar nog veel erger: vaak met onjuiste en misleidende ‘adviezen’.

Met de énorme groei in online shopping, is helaas ook een wildgroei aan slechte webshops / online vloerenwinkels ontstaan. Wij noemen het weleens ‘’dozenschuivers’’ of ‘’zakkenvullers’’. (die termen gaan vaak hand-in-hand).

Het doel lijkt vaak: ‘’zo snel mogelijk, zoveel mogelijk vierkante meters de deur uit werken…’’. Helaas bent u als consument de dupe hiervan.

Dat horen we niet alleen terug van onze klanten, die elders slechte ervaringen hebben opgedaan. We zien het ook in reviews terug van deze ‘’dozenschuivers’’.

Uiteraard is onze droom om in elke regio een fysieke winkel te kunnen vestigen, met showroom én vakkundig personeel om u goed te adviseren….
Tot die tijd, ontvangen we u graag in onze showroom, in het centraal gelegen Vianen! Uiteraard kunnen we u telefonisch en per email ook prima bijstaan met goed advies voor uw nieuwe Click PVC vloer.

Showroombezoek: bewust alleen nog op afspraak

We willen 100% klanttevredenheid, dat begint met het juiste advies op maat.
Huizen verschillen, kamers verschillen, wensen en eisen van onze klanten verschillen….
Met een vrije inloop zou u misschien wat persoonlijke aandacht missen. Dat willen we voorkomen middels een afspraak, waarin u 100% aandacht en tijd krijgt.

Met ruim 30 jaar ervaring in de wereld van PVC vloeren en projecten, weten we precies waar u op moet letten. (omgevingsfactoren, producteigenschappen, praktische voor- en nadelen etc.)

Middels een goede inventarisatie van uw wensen en eisen, kunnen we er met een goed advies voor zorgen, dat u over 20 jaar nog steeds enthousiast bent over uw Click PVC vloer.

We hebben voor u al een zorgvuldige voorselectie gemaakt van de allerbeste kwaliteiten Click PVC vloeren in ons assortiment. Door onze focus op: service, kwaliteit en duurzaamheid hebben we tal van grote merken aan ons weten te binden als tevreden, vaste leveranciers.

(Moduleo, Ambiant, vtwonen, Floer, Vivafloors, Floorify, Gerflor, Coretec, Berry Alloc)

showroom-vianen-click-pvc