Retourinformatie

Retourneren & Ruilen

LET OP! Teveel bestelde pakken kunnen we helaas niet retour nemen. Daarom is het belangrijk om nauwkeurig uw order te plaatsen.

Voor een recht patroon is 5% snijverlies een goede indicatie. Voor een visgraat patroon is 10% snijverlies een goede indicatie.

Herroepingsrecht/ bedenktijd

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €60 per order, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via: info@topkwaliteitvloeren.nl

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde en in originele verpakking retour ontvangen is.

Modelformulier herroeping:

Klik op onderstaande link:

Webwinkel Keur – Modelformulier herroeping