Samenwerking met partners

interieurstylisten, interieurbouwers, interieurarchitecten

  • Showroom

  • Topmerken PVC

  • Wandpanelen

  • Advies op maat

  • Vergoedingsregeling

We stellen graag onze showroom en onze kennis ter beschikking!

We zoeken graag de samenwerking op met partners in onze branche. Verschillende interieurstylisten en interieurbouwers hebben de weg naar onze showroom al gevonden, uiteraard ben jij ook van harte welkom.
Een vloer is een belangrijk element in een interieur. Op de eerste plaats omdat een vloer omvangrijk, sterk aanwezig en zeer sfeerbepalend is als basis.
Daarnaast is het een interieurelement waarbij vakkennis en advies onvermijdelijk zijn.

Wij helpen jou en je klanten graag! Of het nou in de oriënterende fase is of in een vergevorderd stadium: wij zijn jouw vloerenpartner!
Naast PVC vloeren tref je ook plinten en wandpanelen aan in onze showroom.

Online Showroomplanner

Wat voor jou als stylist of interieurbouwer fijn werkt is onze online showroomplanner. Je kunt in deze tool realtime zien wanneer er een tijdvak van 60 minuten beschikbaar is en plannen met je klant wanneer het jullie schikt.

Verschillende mogelijkheden

Wil je graag vrijblijvend advies van ons? Kijk je liever zelfstandig even rond onder het genot van een kop koffie? Alles kan!

Partnerschap

Uiteraard mag er iets tegenover staan als jouw klant een vloer koopt bij ons. Maak een afspraak voor kennismaking of mail ons dan bekijken we samen de mogelijkheden.

alies-styling-logo
logo-studio-1984
moois-interieurstyling