VIVAFLOORS CLICK PVC VLOEREN

Vivafloors is in 2010 opgericht in het Overijsselse Goor. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een van de grotere merken van Nederland en met trots een A-merk. Gewoon uit Twente. Prettig nuchter en overtuigd van de kwaliteit!

Van beton voor stoer industrieel, tot hout voor huiselijk en landelijk. Een vloer van hoogwaardig click PVC, die wel tegen een stootje kan en waar ze je gerust 25 jaar garantie op durven geven.

Uniek is dat Vivafloors zowel eiken- als naaldhout click PVC stroken in het assortiment heeft.

In onze showroom in Nieuwegein hebben we de nieuwste, volledige presentatie staan van Vivafloors in displayvorm!

vivafloors-logo
vivafloors-showroom-topkwaliteit-vloeren-vianen

ROOMPLANNER VIVAFLOORS CLICK PVC

Hoe werkt het?

  1. Maak en upload een eigen foto.
    Met een mobiele telefoon maak en upload je eenvoudig een foto van jouw interieur. Je kunt er ook voor kiezen de vloeren in onze inspiratieruimtes te bekijken.
  2. Bekijk onze vloeren in jouw interieur.
    Klik op ‘Verander de vloer’ om één van onze vloeren in jouw kamer te bekijken. Filter eenvoudig op stijl, materiaal, kleur of gebruik de zoekfunctie om een vloer te vinden.
  3. Vergelijk twee kleuren met de vergelijkingstool.
    Twijfel je tussen kleuren of ben je benieuwd wat mooier staat; lange planken of een visgraatvloer? Met de handige vergelijkingstool zie je twee vloeren naast elkaar. Klik op ‘Verander de vloer’ bij Variant A en doe hetzelfde bij Variant B. Door de verticale scheidingsbalk te verschuiven kun je de vloeren goed vergelijken.

Leginstructies Vivafloors Click PVC – visgraatpatroon