Zelf een visgraat Click PVC vloer leggen!

Ambiant heeft vanaf onlangs haar Click pvc-collectie voorzien van het bekende Uniclic en Unizip kliksysteem. Voortaan zijn alle tegels en planken met 0,55 mm toplaag verkrijgbaar met het Uniclic kliksysteem en is het visgraatpatroon voorzien van het Unizip kliksysteem.

Sterke klikverbinding 
Door deze sterke klikverbinding is de vloer eenvoudig te verwerken en in elkaar te klikken, waardoor de vloerdelen niet los komen.

Visgraat Click PVC zelf leggen
Het voordeel van de Unizip klikverbinding is dat het visgraat pvc heel eenvoudig terug te leggen is. Dit betekent dat u zowel een horizontale als een verticale legrichting kunt toepassen. Daarnaast is het visgraat pvc voorzien van een geïntegreerde ondervloer en zijn er geen A en B panelen meer nodig.

De meest harde en sterke vloer

De Silent Rigid Click (SRC)-technologie staat garant voor een ultra stabiele ‘Rigid Board’. De kern van de plank is harder en sterker dan bij een verlijmde PVC vloer, doordat deze luchtvrij is en voorzien is van kalksteen. Door de extreme hardheid van het materiaal kan de PVC vloer met SRC-technologie over een bestaande vlakke vloer worden gelegd.

Dikte van de plank
De huidige kurkenonderlaag is bij de PVC collectie met 0,55 mm toplaag vervangen door een IXPE-onderlaag. De totale dikte van de plank is aangepast van 5,5 mm naar 7 mm, hierdoor is de vloer comfortabeler te leggen. Met deze kenmerken voldoet de collectie ook aan de normen van het bouwbesluit 10dB Deltalin geluidsreductie. Hierdoor is deze vloer goed toepasbaar in appartementen. Vraag ons bij uw bestelling gerust naar het officiële certificaat.

U kunt deze visgraat vloeren op 2 verschillende manieren zelf installeren: in horizontale lijnen én in verticale lijnen.

Instructievideo visgraat click PVC leggen:
Daarnaast heeft Ambiant een erg duidelijk instructiefilmpje gelanceerd, waarin ook het ”spiegelen” aan bod komt. Met deze techniek snijdt u ook de lastige hoekjes een stuk eenvoudiger. Het fijne van een video is natuurlijk dat u bepaalt wanneer u de instructie pauzeert of opnieuw start.

Zie hieronder het instructiefilmpje.

ambiant-spigato-klik-pvc